Velmi podezřelé znaménko

Dobrý den, prosím o radu , jelikož mám na svém těle nespočet znamének větších menších tak jsem se rozhodl , že půjdu zhruba za 1-2 měsíce ke kožnímu lékaři je zkontrolovat nějaká odstranit , ale teď bych se chtěl jenom zeptat a ukázat jednu fotku jak toto velmi podezřelé znaménko vypadá mám docela velký strach. Bohužel mám ted dost učení a dost problémů takže , jelikož mě žádné ze zmiňovaných znamének nebolí, díky bohu, tak chvíli počkám než se moje situace uklidní. Jak už jsem tady psal tak mám nespočet znamének ,bohužel můj otec je má taky takže typuji , že je to nejspíše v genech. Této konkrétní znaménko má podivuhodný tvar , ale nebolí nic nepocituju, má něco kolem 7-8 mm což je jak jsem se dočetl nebezpečné a ten jeho tvar také.Prosím o zhodnocení , za případné odpovědi a rady Děkuji

Odpověď odborníka:

Podle fotografie, ač je neostrá, je toto znaménko v pořádku.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: