Velmi slabá menstruace

Dobrý den, již je to dva roky od vysazení antikoncepce. Nejdříve byla menstruace intenzivní, dále se začala zkracovat a teď již rok v kuse je pravidelná, ale trvá opravdu jen několik hodin (5-8) a to jde spíše o špinění. Svého gynekologa jsem informovala během roku několikrát, ale nic se neděje, kromě vyšetření, zda probíhá ovulace (ano). Minulý měsíc jsem na sobě cítila v podstatě všechny možné příznaky počátečního těhotenství (již jsem těhotná byla v minulosti, ale byla jsem na interupci) ale asi se to neuchytilo. Gynekologa jsem kontaktovala znovu, ale kromě dost necitlivé věty "to vy poznat nemůžete, jestli jste těhotná" se opět nic neřeší. Chtěla bych se tedy zeptat, zda na sobě žena opravdu dle názoru mého gynekologa necítí příznaky těhotenství a zda je postup neřešení již takto dlouho trvající extrémě slabé a krátné menstruace správný? Předem děkuji mockrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud je menses pravidelná i když slabá a dochází k ovulaci je to v pořádku to zda žena cítí graviditu a od kdy je velmi individuální. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x