Venerologie

Dobrý den, Prosím vás, je pravda že pokud podstoupim vyšetření (stěry) na venerologii a beru pritom antibiotika Xorimax, že všechny výsledky budou negativní? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Není to pravda může se jednat o onemocnění jehož původce není na Xorimax citlivý. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: