Venlafaxin mylan 75 mg

Dobrý den, již tři roky užívám Venlafaxin Mylan 75mg v souvislosti s léčbou epilepsie, kterou trpím od děctví. Začali se u mě projevovat stavy při kterých se mi třesou ruce mám vyschlo v ústech a pociťuji celkovou slabost. Naše paní doktorka mi doporučila okamžitě lék vysadit. Po vysazení se začala projevovat celková únava problém s motorikou a celková dlouhotrvající slabost. Ráda bych věděla zda jsou tyto stavy při vysazení léku běžní či bych měla lék vysazovat postupně. Děkuji za informaci.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji vám konzultaci s neurologem, který se specializuje na epilepsie.

prim. MUDr. Jarmila Zipserová
prim. MUDr. Jarmila Zipserová

Specializace: Rehabilitace (fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace)
Pracoviště: Neurorehabilitační klinika AXON Praha,
Městská poliklinika Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: