Vermox

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, za jak dlouho po užití Vermoxu (lék na roupy) roupy zmizí? Kdy už se ode mne nikdo nebude moci nakazit? Zajímalo by mě, jak je to s pohlavním stykem, jestli po dvou dnech po užití Vermoxu mohu přítelkyni nakazit či nikoli. Předem děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jako dospělý jste užil jako léčbu jednu tabletu, Ta zabije přítomné roupy. Ale nemusí zabít nevylíhlé roupy, takže se obvykle po dvou až třech týdnech léčba opakuje. Jistotu, že nikoho nenakazíte, budete mít až po ověření účinnosti léčby vyšetřením u lékaře. Dva až tři dny po užití Vermoxu nelze nákazu přítelkyně vyloučit a pokud byla s Vámi v blízkém kontaktu během nákazy, je vhodné ji preventivně přeléčit také. Podrobněji viz například www.roup.cz .

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: