Verrumal a kojení

Dobrý den, kožní lékařka mi předepsala na léčbu bradavic na plosce nohy přípravek Verrumal. V současné době však kojím. Můžu tento přípravek používat i v tomto případě. Lékařka mi tvrdila, že ano. V příbalovém letáku však použití v době kojení nedoporučují. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle úplné informace o přípravku (SPC) schválené Státním ústavem pro kontrolu léčiv se Verumal během těhotenství a kojení nemá používat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: