Verrumal v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 22. týdnu těhotenství a na chodidle se mi udělala bradavice. Kožní lékařka mi předepsala Verrumal. Chtěla bych se zeptat, jestli při pužívání Verumalu na jednu malou bradavici na noze nemůže být ohroženo těhotenství. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemůže, budte klidná. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: