Vertigo

Hezky den. Rada bych Vam popsala moje potize. Je mi 24 let a uz rok mivam pocit nestability v prostoru, kdyz stojim ci sedim hybu se telem ze strany na stranu. Nekdy o tom nevim a jindy to nejde nevnimat. Je to jakoby v hlave. Mam za sebou neurologii, krevni vysetreni, odbery na boreliozu, endokrinologicke vysetreni, EKG, TK v poradku, RTG krcni patere - mirna sklioza a kyfoza. Mam velka prsa a kulata zada.Mimo zavrati nemam jine obtize. Lekari me odbiji,ze to je psychicke ci od patere, jenze me se to moc nezda. Je fakt,ze me pater boli. Mela jsem rehabilitace cca 7x a moc to nezabralo. Sama jsem si na internetu nasla vestibularni centrum v Motole Praha a objednala se. Az za 4 mesice. Uz to chci resit. Chtela bych otehotnet,ale s timto problemem me to brzdi. Zakoupila jsem si Guajacuran, nevim zda to pomuze.Prosim poradte mi.

Odpověď odborníka:

Dobrý den , tyto potíže mohou souviset jak s pateří tak s vestibulárním aparátem. Doporučuji vyhledat odborného lékaře na manuální medicinu , který by mohl"odblokovat"možnou blokádu horní krční pateře, vyšetření vestibulárního aparátu je namístě pokud by manuální zákrok nezabral , někdy podobné potíže vyvolává chronický zánět močového měchýře , který ani nemusí bolest.Souvislost mezi Centrálním nervovým systeme a močovým měchýřem prokázala čínská medicina.neuděláte chybu pokud dohlédnete více na Váš pitný režim , bylinkový čajík na moč cesty nebo lichořeřišnicové kapky. také přemýšlejte jestli jste před rokem tedy před vnikem Vašich potíží neprožila něco co Vám "zamotalo hlavu"-co Vás vyvedlo z rovnováhy například v partnerském vztahu ,práci apod a pokud ano tak to v sobě pořeště

prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc
prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc

Specializace: Rehabilitace a fyzikální medicína
Pracoviště: Lázeňský hotel MONTI SPA, Františkovy Lázně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: