Větry

Dobrý den, poslední 2 měsíce mám docela často větry a někdy průjemy. Před 3 měsíci jsem byl na Kolonoskopii a Gastroskopii, kvůli hubnutí a vše bylo v pořádku a zdá se mi, že pořád hubnu,ale stravu jsem nijak neomezil. Doktor mi napsal kontrolu za půl roku. Proto se chci už teď obrátit na vás zda-li by jste mi nedoporučil nějakou metodu nebo léky jak to ovlivňit. Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Vážený pane Lukáši, endoskopické vyšetření nemusí odhalit příčinu hubnutí. Doporučuji Vám absolvovat komplexní vyšetření u praktického lékaře, případně doplněné o podrobnější vyšetření zažívacího systému. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: