Větší než týdenní pauza v braní antikoncepce

DObrý den, beru antikoncepci mirelle, jsem na nějáký čas v zahraničí. Zjistila jsem, ž emi chybí jedno pláto antikoncepce. Správně bych si měla vzít pilulku zítra. Bude vadit když si nechám od mé doktorka z česka poslat prášky? -přijdou tak za 4 dny, tzn, že menstruační pauza se protáhne na 8 dnů. Nebo bych si měla raději vyhledat lékaře tady?

Odpověď odborníka:

Vyhledejte lékaře, pauza v užívání antikoncepce nelze libovolně prodlužovat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: