Vhodná antikoncepce při nedomykavosti chlopně

Dobrý den, jen bych se chtěla ujistit zda je vhodné brát antikoncepci Chloe když mi byla zjištěna nepatrná nedomykavost srdeční chlopně pravděpodobně po přechozené chřipce. Vše by mělo být beze změn. Na kardiologii jsem ke kontrole objednaná až v listopadu a momentálně si nemohu tyto informace jinak ověřit. Předem děkuji, Alena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nedomykavost nezpůsobuje vyšší riziko žilní trombózy, tak není kontraindikací k užívání antikoncepce.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x