Vhodnost antikocepce a bod g

Dobrý den předtím než se začně sexualně žít je u gynekoložky možné provést vyšetření na nevhodnější antikoncepci a zda slečna není alergická na letax případně na latky z kterých jsou vyrobeny erotické pomůcky a zda její tělo je přiraveno na milovaní, sex, pohlavní styk ? Provadí toto vyšteření každý gynekolog/žka jak se o něj dá požádat ? Proč nikdo nevyvratil nebo nepotrvedil bod G když ho většina žen nemá ?Neptám se za sebe ale abych předal informace dal

Odpověď odborníka:

V místě takzvaného bodu G nejsou žádné histologické změny,které by jej odlišovaly od ostatní tkáně,proto část gynekologů existenci tohoto bodu popírá. Testy na alergii prování oddělení alergologie,ovšem pochybuji,že by vám provedli bezdůvodně test na latex. Test,zda je tělo připraveno na sex prostě neexistuje. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: