Vhodnost léku

Dobrý den. Můj lékař mi předepsal lék Betaloc SR.Na příbalovém letáku jsem se dočetla, že není vhodný pro pacienty alergické na štípnutí hmyzu a na některé léky.Jsem alergická na včelí štípnití a na Mezokain.Je pro mne vhodný tento lék? Není něco lepšího, bez tolika vedlejších účinků? Děkuji za Vaši odpovědˇ.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Mirko! Všechny léky mají vedlejší účinky. Chcete-li se léčit "klasicky", za pomocí medikamentů, doporučuji Vám navrženou léčbu vyzkoušet. Budete-li se cítit špatně, konsultujte ihned svého lékaře. Jinak existují i jiné metody snižování krevního tlaku, které jsou přirozenější a vedlejší účinky nemají. Zajímají-li Vás tyto metody, vyhledejte lékaře celostní (holistické) medicíny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: