Vhodnost léků na tlak

Dobrý den, prosím o radu, zda je v mém případě vhodné užívat přípravek Rivocor 5mg. Před 3 měsíci jsem se začla léčit na vysoký tlak, první léky u mě vyvolávaly průjem, druhé léky Gopten 2mg(1tbl ráno) se mi jevily jako dobré,ale zhruba po 1měsíci se mi začala opět točit hlava, tak jsem si začala doma tlak znovu měřit a sledovat a zjistila jsem,že ho teď mívám hodně nízký 105/50. Navštívila jsem opět lékaře,kde se tento tlak potvrdil a dozvěděla jsem se, že nyní mi moc rychle pracuje srdce-před tím měsícem jsem byla na EKG a vše bylo OK. Dostala jsem tedy přípravek Rivocor s tím, že je to lék na srdce a tlak se mi taky upraví. Jak jsem pochopila,zvýšenou činnost srdce vyvolával přípravek Gopten a pokud ho tedy neberu,měla by se dle mého názoru srdeční činnost upravit sama. Rovněž bych uvítala,kdyby mě lékař poslal ke kardiologovi,neboť teď mám obavy, jak to s mou srdeční činností je. Děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opravdu moc nerozumím otázce, ale pokud máte pocit, že nejste adekvátně léčena, navštivte kardiologa (specialista na nemoci srdce a cév), aby stanovil optimální léčbu. To, že vás pošle nebo nepošle váš lékař ke kardiologovi, já bohužel neovlivním, zkuste se tam objednat sama na posouzení vaší léčby a event. převzetí do péče, lze se na tom domluvit při objednání. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: