Vhodnost užívání rakytníku řešetlákového při uc

Dobrý den. Na můj dotaz mi nebylo odpovězeno, proto prosím znovu o odpověď, jestli by bylo vhodné při UC užívání rakytníku řešetlákového /popř.pití rakytníkové šťávy/. Četla jsem o jeho vynikajících účincích - posiluje imunitní systém a pomáhá mimo jiné i správné funkci zažívacího ústrojí. Mělo by se užívání tohoto přírodního léku konzultovat s lékařem - ohledně množství a frekvence užívání?Existuje ještě jiný vhodný přírodní lék? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, my nejsme poradna pro přírodní medicínu - ale lékařská poradna medicíny klasické, prosím, konzultujte užití rakytníku se svým ošetřujícím lékařem, ale neměl by s jeho užíváním být větší problém. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x