Vhodnost užívání rivocoru

Dobrý den,ráda bych se zeptala.Byla jsem onkol.nemocná-neléčená r.2002.Jednalo se o Ca dělohy.Lékař mi nově předepsal Rivocor pro mou hypertenzy a arytmii. Je to vhodný lék vzhledem k mé diag?Děkuji za odpověd. Helena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v údajích o přípravku jsem neobjevila nic co by u Vás jeho užívání kontraindikovalo.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení
Články: Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení
Zanícení poranění bývá...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kortikoidy umí zachránit život i poškodit zdraví
Články: Kortikoidy umí zachránit život i poškodit zdraví
Po přečtení příbalového...
Vyšetření sluchu
Články: Vyšetření sluchu
Co vše má obsahovat...
Dětské astma: závod o čas
Články: Dětské astma: závod o čas
Možná to znáte z vlastní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: