Viagra a roztroušená skleroza

Chci se zeptat..má viagra či jakékoliv látky podporující erekci negativní vliv na lidi s roztroušenou sklerozou? Přítel díky RSky má sexuální problémy. Může ho to nějak ohrozit, nebo si může zajít k lékaři pro předpis na viagru? Děkuji

Odpověď odborníka:

Viagru lze při roztroušené skleroze (RS) předepsat, dle provedených klinických studií je v léčbě poruch erekce pro muže s RS přínosná a bezpečná podobně jako pro pacienty bez RS.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
EEG
Články: EEG
EEG, elektroencefalografie...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: