Vícečetné těhotenství

zdravím pane doktore ráda bych se vás zeptala jsem 9tt a byla jsem na ultrazvukovem vysetření vaginálním, pan doktor mi řekl že je vše v pořádku plodse pohybuje bije srdíčko... a pak mě upozornil, že se může stát ře také čekám jednovačejná dvojčata zatím to prý nemůže potvrdit 100% až tak ve 13 tt nevíte z jakého důvodu má podezření? říkal že mi upozornuje radsi ted abych se prý pak nedivila.. byla jsem zaskočená.. a tak jsem se ho nezeptala jestli ma opravdu nejaké podezření.. Můžu vědět váš názor děkuji

Odpověď odborníka:

Abych na tuto otazku mohl odpovedet, musel bych videt ultrazvuk, ale v devatem tydnu gravidity by vicecetne tehotenstvi melo byt na ultrazvuku jasne rozpoznatelne. Prijemny vecer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: