Vigantol v těhotenství

Dobrý den,byl mi zjištěn antifosfolipidový syndrom beru při snažení se i koncepci anopirin 100.K tomu snížený vitamín D dali mi tedy vigantol 3kapky denně.Příští měsíc se pokusíme o inseminaci IUI.Budu brát clostilbegyt pro stimulaci.Mohu normálně k tomu pít ten vigantol? I dále v těhotenství pokud by se zadařilo? V těhotentví dále vím, že si budu píchat fraxiparín.Při IVF bych si asi fraxiparin píchala hned od začátku stymulace? Neni to tedy nutné i při IUI s tim Clostilbegytem? Děkuji hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, užívat Vigantol můžete i v průběhu gravidity i při užívání Clostilbegytu. O době užívání Clostilbegytu bych se poradila s Vaším gynekologem.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x