Viridující bakterie

Dobrý den, už více než 6 měsíců léčím viridující sreptokoky ,ale zádné antibiotika mi nezabírají . Brala jsem 5 různých druhu. Byl mi udělán rozbor krve , vše vyšlo v pořádku až na zvýšenou sedimentaci , poslední 3 měsíce se cítím dost unavená . Chtělajsem se zeptat zda zvýšná sedimentace je spojená s viridujícími streptokoky. děkuji

Odpověď odborníka:

Zvýšená sedimentace může být vyvolána jakoukoli ( nejen streptokokovou) infekcí, celkovými zánětlivými chorobami, onemocněním krve, nádory.... Pokud máte přetrvávající infekci a antibiotika nezabírají, doporučuji léčbu autovakcínou.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: