Virová angína

Dobrý den, před pár dny jsem byla u svého lékaře a ten mi řekl, že mám angínu virového původu, zvětšenou pravou tonsilu, nateklou levou a pravou uzlinu. Ale bez horeček. Je možné i u této angíny, že mě bolí na hrudníku?? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, jistě, pokud se stav neupraví (měla byste se výrazně tělesně šetřit, být v posteli, lehká strava, dostatek tekutin, a podpora imunity), jděte k lékaři, poslechne si vás a ev udělá rtg plic. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: