Virové bradavice a jiné

Dobrý den paní doktorko, chtěl bych se Vás touto cestou zeptat, zda dochází ke zduření tříselných uzlin a také pod uzlin pod bradou (na třísle asi 3 boule o velikosti 0,5 - 1,0 cm) při infekci virových bradavic (udělali se mi 3 malé bradavičky) na genitálu a nebo to souvisí spíše s jiným typem pohlavní choroby?? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

U virových bradavic zvětšení mízních uzlin nebývá. Pátrejte po jiné příčině.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: