Viroza?

Dobrý večer, nedávno jsem vám psala o mých problémech se žaludkem. Tedy jsem se objednala a že mne vezmou až 10.září. Ale žaludek přestal bolet a najednou začla bolest hlavy, rýma, kašel, bolest v krku a pocit ,že mám teplotu a přítom žádnou nemám. Chtěla jsem se zeptat může to mít něco společného s tím žaludkem a nebo je to pouhá viróza ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nemáte potvrzeno, že je žaludek nemocný, může jít o samostanou virosu. Navštivte obvodního lékaře na vyšetření a zavedení léčby. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Light cigarety škodí stejně jako ty klasické
Články: Light cigarety škodí stejně jako ty klasické
Mnoho kuřáků, kterým se...
S dlouhodobými následky klíšťové encefalitidy se bojuje těžko
Urologické vyšetření
Články: Urologické vyšetření
Urologie je lékařský obor...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Články: Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Možná vy nebo vaše děti...
Mužské zevní pohlavní orgány
Články: Mužské zevní pohlavní orgány
Starověcí učenci se...
Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Články: Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Akutní zánět průdušek...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: