Viróza

Dobrý den, můj 4 letý syn má dle naší doktorky virózu,má horečky kolem 38 st,již 3 den.Po druhém dni si stěžoval na bolest hlavy a nemůže hýbat krčkem,navštívila jsem proto pohotovost z obavy jestli nemá meningokoka a tam mě doktorka uklidnila,že u virózy je možné bolest a ztuhnutí svalů.Prosím je to možné nebo ne??Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Vaše paní doktorka zcela jistě stav pečlivě zhodnotila a meningitidu vyloučila. Bolest hlavy a ztuhnutí svalů na krčku může být u chřipky. U meninitidy je obvykle horečka vyšší (39st), kterou se nedaří snížit zábaly, ani běžnými léky proti teplotě. Hezký den

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: