Viroza

Dobrý den! Moje sestra měla virozu, bolest v krku rýma, kašel, je skoro vyléčená, ale já mám už 2 dny obtíže bolest v krku jen v noci nebo po ránu, mám pocit jako kdybych mělav krku knedlík a hrozná únava. Koupila jsem si vitamín C, tablety na bolest v krku a Mucobene. Mám obavy z mononukleozy. Mám doma malou dceru. myslíte, že je nutné navštívit lékaře, nebo je únava v tomto období a k nemoci normalní? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, únava je vzhledem k prodělanému nachlazení zcela normální. Doporučoval bych proto zvýšené dávky vitamínu C a klidový režim. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I na zánět průdušek platí homeopatika
Články: I na zánět průdušek platí homeopatika
Záněty průdušek a kašel...
Jednoduché cviky pro zmírnění bolesti kolenních kloubů
Články: Jednoduché cviky pro zmírnění bolesti kolenních kloubů
Pravidelný pohyb svědčí...
Tenisový loket
Články: Tenisový loket
Tenisový loket...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Top 10 mýtů o rakovině
Články: Top 10 mýtů o rakovině
V průběhu let se na...
Sádlo je (opět) zdravé
Články: Sádlo je (opět) zdravé
Není to poprvé, kdy vědci...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: