Viroza

dobrý den, prosím o radu..před třemy týdny jsem dostala teploty 38,5 a měla jsem je zhruba týden kdy ani po paralenu a brufenu neustoupili. brala jsem atb fromilid na bronchitidu..po 14 dnech se mi opět vrátili teploty ale jen 37,3 , bolí mě hlava, tělo, jsem unavená, u dr.jsem byla crp 26...dýchání teda pískavé ,ale dobře odkašlávám mám na to prášky a prášky na imunitu luivac...nevíte co bych mohla ještě udělat potřebuju se z toho rychle dostat, a co se jedná? Měla bych opakovat krevní testy? a nemůžu mít zápal plic?? pan dr. mě teda poslouchal ale neposlal mě na rtg , průdušky už tak nebolí ale dost kašlu hleny nazelenalé....děkuji šárka

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Prosím,plně důvěřujte svému ošetřujícímu lékaři,Váš stav by nepodcenil.Průběh virosy příliš ovlivnit nemůžete,tady je úloha na Vašem imunitním systému-zvládnout infekt.Pokuste se nepospíchat na úplnou úzdravu,jakési vnitřní napětí,v zásadě stres,imunitu naopak oslabuje.Proto nejlépe stůňou děti,které si dokážou nemoc vychutnat..Hodně pijte,spěte,větrejte,zvlhčujte vzduch,upravte si mikroprostředí..a snažte se si situaci něčím zpříjemnit..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x