Viróza před ovulací

Dobrý den, může viróza v začátku cyyklu, tedy někdy před ovulací (rýma, kašel, bolest kloubů bez teploty nebo s teplotou do 37,5) ovlivnit kvalitu vajíčka? Je lepší s případným snažením o miminko počkat na další cyklus? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Kvalita oocytu by neměla být virózou ovlivněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: