Viróza v 11 týdnu těhotenství

Dobrý den, jsem v 11. týdnu těhotenství a trochu mě bolí v krku a mám pořádnou rýmu. Může to nějak uškodit miminku? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud nemáte výrazně zvýšenou teplotu nebo pokud viróza není způsobená některou ze vzácnějších infekčních onemocnění. pak s největší pravděpodobností ne.

MUDr. Petr Kovář
MUDr. Petr Kovář

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Centra ambulantní hysteroskopie GYNPRENATAL A GYNENATAL - gynekologické ambulance: Havířov - Hlučín- Háj ve Slezsku - Baška - Hať

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: