Viroza v tehotenstvi

Dobry den, jsem v7. tydnu tehotenstvi. Vcera mne zacalotrochu bolet vkrku, obcas kaslu,ne moc. Tedy asi nejake nachlazeni. Mohu se zeptat jakeje riziko poskozeni plodu, jsem z toho velmi nervozni. Leky zatim neberu. Jake jsou rizikova faktory v takovyhto pripadech - teplota? Moc dekuji za odpoved!

Odpověď odborníka:

Pokud se jedná jen o nachlazení je risiko zanedbatelné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: