Viroza v těhotenství

dobrý den chtela bych se zeptat sem tehotna ve 24 tydnu tehu a tedka sem chytila virozu boli me v krku,kasel a trochu nahlazene produsku neublizi to ted mimu miminku? dekuju...beru jitrocelovy sirup,a vincentoke pastilky a piju horky caj,,,dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Ve 24. týdnu běžná viroza miminku určitě neublíží. Myslím, že se nemusíte obávat.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: