Visanne a těhotenský test

Dobrý den, je mi 20 a od únoru beru Visanne na endometriózu, chtěla bych se zeptat zda by ty prášky mohly nějak ovlivnit těhotenský test..třeba že by byl negativní i přes těhotenství...Děkuji za odpověď...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tabletky neovlivní výsledek těhotenského testu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: