Vit. a

Dobrý den,brala jsem v těhotenství zhruba 2,5 měsíce omega 3,kde v jedné tobolce je 0,56 μg vitamínu A a já brala většinou 3 denně,je to pro těhotnou hodně,nebo 1,68μg je ještě v normě pro těhotný, Jde mi o to,jestli jsem nemohla být třeba předávkováná,děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

dobrý den, vše v pořádku, nejsou to velké dávky, můžete být klidná:)max doporučená dávka jsou 3mg

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x