Vitamin calibrum mami

Dobrý den, jsem v 15 týdnu těhotenství a na doporučení gyn. lékaře jsem v prvních třech měsících užívala vitamíny Calibrun babyplan a teď již užívám Calibrum mami. Chtěla jsem se zeptat jestli užívání vitamínu doporučujete nebo jen stačí petrá strava nebo kdy s vitamíny přestat? Neboť jsem četla, že při užívání vitamínu se pak rodí velké děti. Děkuji

Odpověď odborníka:

Máte pravdu, že větší velikost dětí se dává do souvisloti s vitamíny v těhotenství. Hlavně v prvních 3 měsících má smysl užívat kyselinu listovou ( která bývá ve vitamínech pro maminky zastoupena). Dále se domnívám, že při dostatečně pestré stravě nejsou vitamíny již potřeba.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Endometrióza (1. díl)
Články: Endometrióza (1. díl)
Název endometriózy pochází...
Zjistěte, co dělat, když vaše dítě bere drogy
Články: Zjistěte, co dělat, když vaše dítě bere drogy
V dospívání náctiletí z...
Měření cévního věku – už jste o něm slyšeli?
Články: Měření cévního věku – už jste o něm slyšeli?
Určování cévního věku je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: