Vitamíny

Přeji hezký den. Chtěla bych se zeptat, je mi 24 let, neberu žádné léky a jsem zdravá (ťuk ťuk) :) občas používám doplňky stravy. Teď beru 1 x denně Biosil plus. Teď k věci. Mívám občas tep kolem 80 tepů za min, podotýkám, že mám nadváhu (kolem 90 kg). Jinak obvykle na měřím 70 tepů za minutu. Začala jsem cvičit a zdravěji jíst. Na doporučení známé jsem si koupila Thiamin B1 50 mg, chci se zeptat přispívá Thiamin i ke snížení tepů? Mohu ho současně užívat s Biosilem? Někde jsem četla, že Thiamin může i škodit, je to tak? Předem děkuji za odpověď. Mějte se hezky.

Odpověď odborníka:

Krásný den, nevím o tom, že by vitamíny B-komplexu měly negativní vliv na tepovou frekvenci. Vše může škodit – vždy jde o dávkování, individualitu jedince a predispozice.

Ing. Martin Škába
Ing. Martin Škába

Specializace: Nutriční poradenství
Pracoviště: Ing. Martin Škába, výživový specialista a kouč zdravého životního stylu

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: