Vitaminy a antikoncepce

Dobrý Den chtěla bych se zeptat jestli vitamíny B-Komplex snižují účinej HAK?Četla jsem že vitaminy skupiny B jsou dobré na plodnost , tak se ptám aby se to něják spolu nehádalo děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, B komplex nesnižuje účinek HAK. B komplex můžete užívat spolu s antikoncepcí.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x