Vitamíny na antidepresiva

Dobrý den, Chci se zeptat jestli nevadí když budu brát na citalec 10 Magne b6 375 hořčík. Jestli to nejak nevadí těm lékům. Pro jistotu se ptam. Ted ty antidepresiva vysazuji po roce. Měl jsem panickou poruchu. Již jsem ok ale jen mě zajímá jestli to nejak nevadí ty vitamíny na ty leky. dekuji.

Odpověď odborníka:

Tato kombinace je v pořádku, nedochází k žádným nežádoucím interakcím.

MUDr. Radkin Honzák, CSc.
MUDr. Radkin Honzák, CSc.

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: