Vitaminy po augmentaci prsou

Dobry den chystam se na augmentaci prsou a rada byc se zeptala. Pouzivam jako vitaminovy doplnek Spirulina a rada bych vedela zda podle vas je vhodne uzivat Spirulina i po operaci nebo by jste spis doporucoval Wobenzym. A jeste bych se zeptala zda se podle vas tyto vitaminove doplnky nepodily na vzniku kaspulace v prsu. Je podle vas vhodne neco brat a nebo to nechat at se stim telo popere samo? dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vitaminy nemaji žádný vliv na augmentaci prsou. Takže rozhodnutí bych nechal na Vás., Pěkný den přeeje dr.t.kempný

MUDr. Tomáš Kempný
MUDr. Tomáš Kempný

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Centrum žilní chirurgie Kojetín, AREA MEDICA spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: