Vitamíny v těhotenství

Jsem ve 21 týdnu těhotenství,beru těhotenské vitamíny a ještě omegu 3,chtěla jsem se zeptat,není to moc,těch vitamínu pro miminko, nebo je to dobře,že to beru.děkuji

Odpověď odborníka:

Vlasto, pokud berete vitamíny doporučené pro 2. a 3. trimestr těhotenství a omega 3 mastné kyseliny, tak je to správné a svému miminku prospíváte. Přeji pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: