Vitamíny v těhotenství

Dobry den,chtela bych Vás poprosit o radu.Jsem v 27tt a po cely čas uzívam Centrum materna +omega 3 a k tomu kyselinu listovou.Nejsou tyto leky pro miminko skodlive?a co dvojita davka kyseliny listove?a co je pravdy na tom ze matky užívajici vitaminy v takove formě maji velke děti?(děti s vysokou porodní váhou).dekuji za odpoved... S pozdravem Jana

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy škodlivé to rozhodně není,ale klidně bych dávky snížil na polovinu příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
vitamíny | Od: Sandra | 10.6.2014 11:33
Taky jsem užívala vitamíny od ElastiQ a narodilo se
mi zdravé a celkem malé mimi : Porodní váha byla
3,1kg takže pohoda. Rozhodně si nemylsím, že by
vitamíny měly nějaký veliký vliv na váhu dítěte.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jste po operaci srdce? Připijte si (alkoholem) na zdraví!
Články: Jste po operaci srdce? Připijte si (alkoholem) na zdraví!
Mezi lidmi je rozšířena...
Mužský orgasmus
Články: Mužský orgasmus
Mužskému orgasmu předchází...
Pravidelné užívání aspirinu může zvýšit riziko Crohnovy nemoci až pětinásobně
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co by mělo zahrnovat...
Rektoskopie
Články: Rektoskopie
Rektoskopie je endoskopická...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: