Viz nocni poceni, unava, svedeni

Vazeny pane Doktore, velmi dekuji za odpoved (http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/nocni-poceni-unava-svedeni-95299), urcite mohu homeopatikum zkusit. na jare byl delan v podstate jen zakladni krevni obraz + st.zlaza a borelie, cca pred mesicem byly testy opakovany az na borelie a nic se nezjistilo az na lehce zvysene leukocyty a mirne snizene lymfocyty - je to mozna reakce na stres, resp.psychickou situaci ? napadlo me i to, ale je mozne kazdenni nocni poceni ? jen z psychiky ? jedna se o tezky rozvod, ale normalne "funguju" - pracuji, sportuji, snazim se chodit mezi lidi, stravuji se normalne .. ikdyz samozrejme mam toho plnou hlavu, ale presto si nejsem jista, zda muze byt nocni poceni jen z psychiky. tuberkuloza by se nejspis projevila i jinak ? netrapi me kasel ani dusnost, ani nic jineho. velmi dekuji za upresneni.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Tuberkuloza může zpočátku mít jen nenápadné příznaky a právě ten krevní obraz by mě vedl k tomu ji především vyloučit. Jinak ten rozvod a vše co k tomu patří určitě mají svůj vliv a ten lék by Vám rozhodně prospěl. Když budete potřebovat, klidně mi napište soukromě, kontakt najdete snadno, sice mám pacienty i z Prahy, ale kdyby bylo třeba, vím na koho byste se mohla obrátit.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: