Vlasy

Dobry den beru SALAZOPIRYN padaji mi po leku vlasy i po TREXANU existuje jiny lek na psoriatickou artritidu aby mi vlasy nepadaly dekuji moc za odpoved.Alena

Odpověď odborníka:

Bohužel u každého podobného léku se může padání vlasů vyskytnout.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
salazopiryn | Od: alena ruzickova | 2.12.2015 16:41
Ptala jsem se jestli existuje jiny lek na psoriatickou artritidu nez SALAZOPIRYN muze pomoct biologicka lecba.Po leku mi padaji vlasy diky
reagovat
re:salazopiryn | Od: uLékaře.cz | 4.12.2015 11:36
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x