Vliv aknemycinu na ha

Dobrý den, mám na vás otázku- užívala jsem na akné doxybene, které vím že snižují účinnost HA, v té době jsem ji nebrala. Má otázka je jestli má vliv krém s lecivymi látkami na antikoncepci, kvůli pleti beru ha -mistra,abych nemusela mít od kozarky to doxybene. Ty krémy a potery jsou-aknemycin a zineryt. Díky

Odpověď odborníka:

Lokálně použité přípravky by neměly mít na antikoncepci žádný vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: