Vliv amitriptylinu na těhotenství

Beru amitriptylin 3 prasky za den na vulvodynii a mam 10 dni od ovulace a myslim,ze jsem tehotna,tak prasky budu vysazovat.Chtela bych se zeptat,jestli v takovem zacatku jsem mohla uskodit plodu?Uz jsem 3 potratila,tak mam strach.Moc dekuji Sara

Odpověď odborníka:

Zdravím Sáro...veškeré známé a medicínsky ověřené informace o lécích jsou na sukl.cz, kde se píše že dosud nebyla pozorována žádná újma na zdraví dítěte v souvislosti s tímto lékem, ale samozřejmě je jistější tento lék vysadit asi jako všechny ostatní hlavně v prvním trimestru, kdy probíhá téměř veškerý vývoj dítěte...takže obavy z tohoto mít nemusíte, pěkný den.

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x