Vliv antibiotik doxyhexal na ha minerva

Beru již měsíc antibiotika Doxyhexal (2 tab. denně) a ještě dva měsíce musím užívat 1 tab. denně. Snižují tyto antibiotika účinnost HA Minerva?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinek lehce snižují, každopádně byste během léčby onemocnění neměla mít styk s partnerem, pokud se jedná o infekci pohlavních orgánů.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: