Vliv antibiotik fromilid uno na ha clormetin

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li antibiotika Fromilidilid uno ovlivňují účinnost HA Clormetin. Pokud ano, jak dlouho po dobrání antibiotik bude HA plně účinná? Děkuji

Odpověď odborníka:

Přípravek obsahuje jako účinnou látku Clarithromycinum nesnižuje účinnost hormonální antikoncepce- . Informace je z oficiálního pramene či zdroje a, tedy Státního ústavu pro kontrolu léčiv. Vzhledem k tomu myslím,že můžete být bez obav. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Fromilid Uno | Od: Olga | 10.11.2013 20:20
Dobrý den, mám dotaz užívám tento lék, musela
jsem prestat kojit ale mleko si udrzuji v prsou, mam
dotaz? po dobrání leku, kdy muzu začít zase kojit?
aby to neuskodilo ditete. děkuji
reagovat
re:Fromilid Uno | Od: Administrátor | 11.11.2013 12:59
Dobrý den, také chcete položit dotaz do poradny? Link je zde: www.ulekare.cz/poradna-rozcestnik
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: