Vliv antibiotik na antikoncepci

Dobrý den, užívám hormonální antikoncepci Tri-Regol, ale onemocněla jsem a musím užívat antibiotika Nolicin. Chci se zeptat, jestli v tomto případě mají antibiotika vliv na antikoncepci, kterou užívám a jestli se mám chránit i nějak jinak? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, vliv by neměl být, pokud se budete chránit i jinak, ničemu neuškodíte.stačí spermicidní gel (v lékárně)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Endokanabinoidní systém: ovlivňuje i vnímání bolesti
Články: Endokanabinoidní systém: ovlivňuje i vnímání bolesti
Endokanabinoidní systém v...
Nanismus a akromegalie
Články: Nanismus a akromegalie
Dostatek růstového hormonu...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Aplikaci růstového hormonu zvládne i dítě samotné!
Články: Aplikaci růstového hormonu zvládne i dítě samotné!
Růstové poruchy. Sousloví...
„Zlý“ cholesterol: poznejte svého nepřítele
Články: „Zlý“ cholesterol: poznejte svého nepřítele
Ať už trpíte onemocněním...
Chladné počasí ovlivňuje srdce! Víte jak?
Články: Chladné počasí ovlivňuje srdce! Víte jak?
S příchodem zimy bychom si...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x