Vliv antibiotik na antikoncepci

Dobrý den, Brala jsem antibiotika, a v příbalovém létáčku bylo napsáno, že ovlivňují spolehlivost hormonální antikoncepce. Jak dlouho po dobrání antibiotik se mám ještě chránit i jinak? Děkuji za odpověď Janča

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po dobrání antibiotik ( a samozřejmě během léčby ) se doporučuje asi týden další forma ochrany kromě hormonální antikoncepce (kondom).

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x