Vliv antibiotika na antikoncepci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, od 25.4 beru antibiotika XORIMAX 500 dnes ráno 11.5 jsem měla poslední tabletu. Během užívání XORIMAXU 500 jsem užívala antikoncepci Jeanine. Včera 10.5 jsme se po dlouhé době viděli s přítelem a došlo na sex. Tedy můj dotaz zní, jestli XORIMAX 500 nějak výrazně ovlivní účinek Jeanine a jestli se mám obávat. Bohužel mi to včera nedošlo včas. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Xorimax neovlivňuje účinek antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: