Vliv antikoncepce

DObrý den ,chci se zeptat mám již jedno díte,v tehotenství jsem menstruovala až do třetiho mesice.. nyni se domnívám že jsem těhotná jelikož se mi menstruace opozdila o celých 15dni (antikoncepci sem nebrala) delala jsem si 2tehotenskéí testy a oba byli negativní ..o pár dni déle sem emnstruaci dostala a začala uživat antikoncepci (chodim darovat vajička na zdejši kliniku) ovšem porblem je vtom že se mi kulatí břiško ,páli me žáha a ráno zvracim , břicho me boli když na nem ležim proste mámpřizanky jako v prvnim tehotestvi ale menstruaci sem dostala muj dotaz tedy zni jestli mužu být tehotná a jestli ano mela by antikoncepce vliv na plod? mohla by ho ohrozit slyšela sem že zavinuje postižení plodu .Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

dobrý den, v prvné řadě se ujistěte,jestli jste těhotná nebo ne(těhot.test event.návštěva gynekologa).pokud užíváte antikoncepci a jste těhotná, plodu to samozřejmě neprospívá, ale pokud budou genet. testy v pořádku, neměl by být problém.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: