Vliv atb na ha

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda kdyz beru HA pravidelne (+/- 2h) vice nez dva roky a mam nekvalitni im. system coz znamena, ze uzivam jednou za mesic ci dva antibiotika jak velky vliv to ma na ucinek HA? Posledni ATB jsem mela na zacatku prosince, dale uzivam HA stejne jako pred tim. Je tedy mozne, ze caste uzivani ATB mohou snizovat ucinek HA tim, ze napriklad zustavaji dele v tele, nez se tzv. Vliv ATB vytrati? Mela bych se obavat, kdyz s pritelem jednou za delsi cas uplne neuhlidame prerusovany sex a vyvrcholi uvnitr? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje pokud chcete mít jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x